Parabenfri Ansiktsmask

Dr. Brandt Oxygen Parabenfri Ansiktsmask

Till butiken

Dr. Brandt Oxygen Facial Flash Recovery Mask är en jättebra ansiktsmask helt utan parabener. Ansiktsmasken innehåller istället peptider från moringafrön som hjälper att på ett naturligt sätt konservera masken, samt även verkar fuktgivande och skyddar huden från yttre påfrestningar. Moringafrön tillför faktiskt även en del näringsämnen till huden. Som ansiktsmask gör denna det den ska – den rengör, syresätter och återfuktar huden samt ger sig på att radera tecken på trötthet. Masken är även berikad med liposominkapslat syre som verkar uppfriskande och närande för stressad och trött hud. De inkapslade syrebubblorna fungerar som magneter och drar till sig ytterligare syre till huden, vilket ger förbättrad klarhet och lyster. Passar alla hudtyper. Vi rekommenderar att du testar denna.

Soothing Face Mask

Till butiken

Balanserand ansiktsmask utan paraben som är speciellt framtagen för känslig, stressad och/eller irriterad hud. Innehåller en sval och skön Aloe Vera-bas och Bisabolol från kamomill. Reducerar uppkomst av rodnad, samtidigt som den får intensivt med fukt. Passar perfekt efter en dag på stranden, går även utmärkt att använda på kroppen.

Denna ansiktsmask är praktisk att ta med sig i engångsförpackning. Engångsförpackningen håller produkten fräsch utan att parabener krävs som konserveringsmedel. Alltså helt fri från alla parabener, men även fri från mineralolja och syntetiska färgämnen. Ej testad på djur.

Matrix Biolage RAW Rehydrate Clay Mask

Till butiken

Re-Hydrate Clay Mask passar normalt till torrt, glanslöst hår som behöver en rejäl fuktboost. Produkten innehåller sheasmör och moracealavalera som återfuktar och ger näring för en mjuk känsla och ett glansfullt resultat. Naturligt ursprung: 97%Utan silikonerUtan parabenerUtan artificiella färgämnen Efter tvätt med Biolage R. A. W Schampo, applicera i fuktigt hår och låt verka i 5 minuter. Skölj noggrant. 400ml

Pure Transformation Night Treatment

Till butiken

Parabenfri nattkräm/ansiktsmask med en dramatiskt porsammandragande verkan. Har en härligt energigivande och hudförnyande effekt. Levereras med inbyggd, ultramjuk borste för riktigt behaglig applicering.

Hela denna Pure Transformation serie från bareMinerals är faktiskt fri från parabener, syntetiska parfymer och mineralolja.

Nügg Anti-Aging Face Mask

Till butiken

Nügg Anti-Aging Face Mask är en uppfriskande ansiktsmask speciellt framtagen för att verka vitaliserande och föryngrande på mogen och/eller förtida åldrad hud. Innehåller en blandning av vitamin B3, vetegroddsolja och extrakt från vitt te som hjälper till att förbättra hudens fasthet samt att reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer. Den innehåller också en mängd olika antioxidanter som hjälper till att skydda huden mot miljö-och stressrelaterade påfrestningar och gör den mer motståndskraftig, samtidigt som de bidrar till en vacker och frisk lyster. – Reducerar uppkomst & synlighet av fina linjer. – Antioxidanter gör huden mer motståndskraftig. – Uppfriskande & sval gel-konsistens. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 97% av ingredienserna har naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp- och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden. Masken går också att använda i ett tunnare lager som en över-natten-produkt som du tvättar av på morgonen. Förslut kapseln med tejp och lägg den i en förslutbar påse, använd upp resterande produkt inom de närmaste dagarna.

Nügg Revitalizing Face Mask 5-pack

Till butiken

Nügg Revitalizing Face Mask är en otroligt uppfräschande och uppiggande mask som ger trött och glåmig hud en härlig och frisk glöd. Innehåller pepparmint och linfröolja som livar upp huden, får den att kännas fyllig, samt bidrar med vacker lyster. Perfekt efter en sen kväll på stan eller efter en förkylning, en riktig pick-me-up! – Har en uppiggande & uppfräschande effekt. – Sval & skön gel. – Passar alla hudtyper. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 95% av ingredienserna har naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåll: 5 x 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. För en extra kylande effect, lägg in masken i kylen en stund innan användning. Låt verka i 5-10 minuter, skölja sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

Nügg Hydrating Face Mask 5-pack

Till butiken

Nügg Hydrating Face Mask är en intensivt återfuktande ansiktsmask som passar alla hudtyper och passar dig med mycket torr och/eller uttorkad hud. Innehåller aloe Vera-juice, kameliaolja samt spirulinaextrakt hjälper huden att återställa fuktbalansen och gör huden mjuk, fyllig och återfuktad. – Intensivt återfuktande. – Extra bra för torr och/eller uttorkad hud. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 94% av ingredienserna är naturliga. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden. Masken går också att använda i ett tunnare lager som en över-natten-produkt som du tvättar av på morgonen, eller som återfuktande bas under din makeup. Förslut kapseln med tejp och lägg den i en förslutbar påse, använd upp resterande produkt inom de närmaste dagarna.

Nügg Soothing Face Mask 5-pack

Till butiken

Nügg Soothing Face Mask är en avslappnande och balanserande ansiktsmask speciellt framtagen för känslig, stressad och/eller irriterad hud. Innehåller en sval och skön Aloe Vera-bas, som tillsammans med Bisabolol från kamomill, samt sheasmör hjälper huden att reducera uppkomst av rodnad, samtidigt som den ger intensivt med fukt. Passar perfekt då huden är ordentligt uttorkad, går även utmärkt att använda på kroppen. – Balanserande & rogivande för känslig hud. – Aloe Vera-bas. – Intensivt återfuktande. – Reducerar uppkomst av rodnad. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 94% av ingredienserna har naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 5 x 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

Nügg Deep Cleansing Face Mask 5-pack

Till butiken

Nügg Deep Cleansing Face Mask är en fräsch och uppfriskande mask som gör din hud ren med en silkesmatt finish samtidigt som den ger mycket fukt och näring. Innehåller gurkextrakt och jojobafröolja, avlägsnar varsamt och effektivt överskottstalg och hjälper till att reducera synlighet av porer. Masken har en sval och skön gelkonsistens som piggar upp och huden blir ren, mjuk och smidig utan någon stram känsla. – Avlägsnar varsamt & effektivt överskottstalg. – Reducerar synlighet av porer, ger en silkesmatt finish. – Sval & skön gelkonsistens. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 98% av ingredienserna är av naturliga eller av naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 5x 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Vid blandad/fet hy kan produkten användas varje dag. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

What Happened Last Night? Sheet Mask

Till butiken

Festen som fortsatte till tidig morgon? Masken kommer att ge din hy ett hälsosamt utseende under alla omständigheter. En riktig energibomb som innehåller Artemisia och Ginseng som bland annat minskar mörka ringar under ögonen, jämnar ut hudton, återskapar balans och stimulerar hudens kollagenproduktion. Efter behandlingen kommer huden kännas fräsch och full med energi! Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst. Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testade.

Oriental Camellia Calming Mask

Till butiken

En ansiktsmask berikad med Camelia Oil Extract som i Asien kallas för mirakelolja. Denna mask hjälper att lugna huden, motverkar irritation och minskar rodnad. Masken gör huden jämn och strålande, fina linjer blir mindre synliga. Denna mask är gjord av kokos bio-cellulosa (bio-fermenterad kokosjuice) och ingår i LEADERS-serien 7 Wonders. Maskerna innehåller noga utvalda ingredienser från världens alla hörn. Dessa effektiva och moderna masker är en kombination av 7 Wonders värdefulla oljor och innovativ teknologi från Schweiz. Maskerna är mjuka och följsamma, dem anpassar sig till ansiktets unika drag och skapar en fräsch känsla av välbehag. Fria från mineraloljor, färgmedel, parabener och allergener. Dermatologiskt testade.

Revitalizing Face Mask

Till butiken

En otroligt uppfräschande och uppiggande ansiktsmask som ger trött och glåmig hud en härlig och frisk glöd. Innehåller pepparmint och linfröolja som livar upp huden, får den att kännas fyllig, samt bidrar med vacker lyster. Perfekt efter en sen kväll på stan eller efter en förkylning, en riktig pick-me-up. Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. Perfekta att ta med sig!95% av ingredienserna har naturligt ursprung. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. Tillverkad i USA, ej testad på djur.

M Picaut, Hydra Lagoon Overnight Mask

Till butiken

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask är en helt fantastisk, omtyckt och prisbelönad ansiktsmask. Det är en härlig och rik allt i ett?-mask som återfuktar på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Malakit som är en grön ädelsten och kraftig antioxidant skyddar och lugnar stressad hud. Avokado och Squalene stimulerar elastin och kollagen, vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hyaluronsyra och Pentivitin, ökar fuktnivån, fyller ut fina linjer och ger en anti-age effekt. Hydra Lagoon Overnight Mask är rik på ekologiskt certifierade ingredienser. 50ml 2018-04-11: Hydra Lagoon Overnight Mask vann i kategorin Årets svenska produkt 2018 på Swedish Beauty Awards! 2018-03-06: Askungemasken Hydra Lagoon Overnight Mask vann i kategorin Bästa nattmask? på Beauty Shortlist Awards 2018! 2017-11-19: Hydra Lagoon Overnight Mask har vunnit pris som Årets Nattmask på Tara Beauty Awards 2017! Fördelar: Ansiktsmask med optimal återfuktning och anti age-effekt. Ekologiska råvaror. Extrakt av ädelstenen malakit lugnar och skyddar stressad hy. Avokado ger näring. Pentavitin skapar en djupgående fuktreservoar under 72 timmar. Squalene stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion. Används över natten för extra fuktkur. Passar både kvinnor och män. Använd Hydra Lagoon Overnight Mask så här: Användning på dagen: applicera masken generöst på ett väl rengjort och fuktat ansikte och dekolletage. Låt verka 10?15 minuter. Stryk av överflödig mask, alternativt skölj av produkten. Användning på natten: låt ansiktsmasken verka under natten medan du sover. Mette Picaut tipsar: ?Prova några droppar Hydra Miracle Serum under masken för maxad fuktbombseffekt. Lyxa till med ett extra tjockt lager över natten då och då. Glöm inte bort att även halsen och händerna kan behöva en fukt och anti age-boost. ? M PICAUT M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet. Produkterna är framtagna av Mette Picaut som väljer sina naturliga och ekologiska ingredienser med stor omsorg. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Hudvårdsprodukterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Alla M Picauts produkter är tillverkade i Sverige.

Caribbean Coconut After Sun Mask

Till butiken

En ansiktsmask berikad med Coconut Oil Extract från Karibien. Masken hjälper att lugna mindre irritation orsakad av solande, gör huden fräsch samt motverkar för tidiga ålderstecken och solskador. Denna mask är gjord av kokos bio-cellulosa (bio-fermenterad kokosjuice) och ingår i LEADERS-serien 7 Wonders. Maskerna innehåller noga utvalda ingredienser från världens alla hörn. Dessa effektiva och moderna masker är en kombination av 7 Wonders värdefulla oljor och innovativ teknologi från Schweiz. Maskerna är mjuka och följsamma, dem anpassar sig till ansiktets unika drag och skapar en fräsch känsla av välbehag. Fria från mineraloljor, färgmedel, parabener och allergener. Dermatologiskt testade.

Nügg Exfoliating Face Mask

Till butiken

Nügg Exfoliating Face Mask är en ansiktsmask som ger lyster åt din hud då den arbetar med mjölksyra och jojobapärlor som milt men effektivt polerar huden, avlägsnar döda hudceller och lämnar huden mjuk och len med en frisk utstrålning. Innehåller aloevera-juice samt olja från tranbärsfrön som ger huden intensiv återfuktning. Perfekt för trött och glåmig hud! – Mjölksyra och jojobapärlor polerar huden. – Avlägsnar döda hudceller. – Ger huden förnyad lyster. – 93% av ingredienserna är av naturliga eller av naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Massera produkten över huden i någon minut, låt sedan verka i 10-15 minuter. Skölj av noggrant med vatten eller rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

Break Up With Your EX-skin Cells Sheet Mask

Till butiken

Då och då är det dags att bli av med döda hudceller som har samlats på ytan och gör att huden ser tråkig ut, saknar lyster. I bara ett steg kommer din hy bli len, strålande, återfå lyster och en hälsosam hudton. Masken innehåller en härlig blandning av ananas, papaya, fikon och äpple. Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst. Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testade.

Bye, Bye Impurities Sheet Mask

Till butiken

Glansig, finnar, förstorade porer, ojämn hudton? Besegra dina problem med Bye, Bye Impurities som reglerar glansighet, bekämpar finnar och orenheter, gör porerna tightare. Innehåller bland annat Pine Leaf Extract och Centella Asiatica Extract. Ditt ansikte återfår hälsosam lyster. Huden blir ren, strålade och sammetslen. Underbar räddning i ett steg, dessutom kan du njuta under tiden! Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst. Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testade.

Tropical Andiroba Nutrition Mask

Till butiken

En ansiktsmask berikad med Andiroba Oil Extract. Andiroba växer i Latinamerikas tropiska skogar. Masken är en riktig vitamin- och collagenboost som ger huden näring och förbättrar hudens naturliga balans, samtidigt som den har föryngrande och lugnande effekt. Denna mask är gjord av kokos bio-cellulosa (bio-fermenterad kokosjuice) och ingår i LEADERS-serien 7 Wonders. Maskerna innehåller noga utvalda ingredienser från världens alla hörn. Dessa effektiva och moderna masker är en kombination av 7 Wonders värdefulla oljor och innovativ teknologi från Schweiz. Maskerna är mjuka och följsamma, dem anpassar sig till ansiktets unika drag och skapar en fräsch känsla av välbehag. Fria från mineraloljor, färgmedel, parabener och allergener. Dermatologiskt testade.

Nügg Revitalizing Face Mask

Till butiken

Nügg Revitalizing Face Mask är en otroligt uppfräschande och uppiggande mask som ger trött och glåmig hud en härlig och frisk glöd. Innehåller pepparmint och linfröolja som livar upp huden, får den att kännas fyllig, samt bidrar med vacker lyster. Perfekt efter en sen kväll på stan eller efter en förkylning, en riktig pick-me-up! – Har en uppiggande & uppfräschande effekt. – Sval & skön gel. – Passar alla hudtyper. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 95% av ingredienserna har naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåll: 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. För en extra kylande effect, lägg in masken i kylen en stund innan användning. Låt verka i 5-10 minuter, skölja sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

Relax It’s Zen Time! Sheet Mask

Till butiken

Trött, stressad, ur balans? Säg nej till stress som påverkar ditt ansikte! Relax It’s Zen Time! är lugnande och komfortgivande, innehåller bland annat lin och ringblomma. Masken hjälper till att minska rodnad och återfå en jämnare hudton, återfuktar och gör huden len. Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst. Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testade.

Nügg Hydrating Face Mask

Till butiken

Nügg Hydrating Face Mask är en intensivt återfuktande ansiktsmask som passar alla hudtyper och passar dig med mycket torr och/eller uttorkad hud. Innehåller aloe Vera-juice, kameliaolja samt spirulinaextrakt hjälper huden att återställa fuktbalansen och gör huden mjuk, fyllig och återfuktad. – Intensivt återfuktande. – Extra bra för torr och/eller uttorkad hud. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 94% av ingredienserna är naturliga. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden. Masken går också att använda i ett tunnare lager som en över-natten-produkt som du tvättar av på morgonen, eller som återfuktande bas under din makeup. Förslut kapseln med tejp och lägg den i en förslutbar påse, använd upp resterande produkt inom de närmaste dagarna.

Nügg Soothing Face Mask

Till butiken

Nügg Soothing Face Mask är en avslappnande och balanserande ansiktsmask speciellt framtagen för känslig, stressad och/eller irriterad hud. Innehåller en sval och skön Aloe Vera-bas, som tillsammans med Bisabolol från kamomill, samt sheasmör hjälper huden att reducera uppkomst av rodnad, samtidigt som den ger intensivt med fukt. Passar perfekt då huden är ordentligt uttorkad, går även utmärkt att använda på kroppen. – Balanserande & rogivande för känslig hud. – Aloe Vera-bas. – Intensivt återfuktande. – Reducerar uppkomst av rodnad. – Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. – Perfekta att ta med sig! – 94% av ingredienserna har naturligt ursprung. – Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. – Tillverkad i USA, ej testad på djur. Innehåller: 10 ml. Applicera hela kapselns innehåll 1-2 gånger i veckan på rengjord hud, förutom på läpp-och ögonområde. Låt verka i 5-10 minuter, skölj sedan av eller torka av med fuktig rengöringsservett. Kapseln innehåller en generös mängd med produkt, och det rekommenderas att man använder hela mängden. Detta skapar ett tjockt lager på huden och blir som en barriär som hjälper till att driva ner aktiva ingredienser djupare i huden.

Puhdas, 100ml Lumene Ansiktsmask

Till butiken

Djuprenande torvmask för fet och kombinerad hy. Lyft fram det bästa hos din hud. Den krämiga mask som är berikad med välgörande nordisk torv från Finland absorberar överskottsolja, drar ut orenheter som täpper till porerna och förbättrar hudens naturlig lyster för en jämn och klar hy. Använd 1?2 gånger i veckan som en mask över hela ansiktet eller som en riktad behandling av T-zonen. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och SLS. Innehåller 84% naturliga ingredienser. Applicera på ren, torr hud och låt verka i 10 minuter. Du kan känna en övergående pirrande känsla i huden. Skölj till sist med vatten.

Kirkas, 100ml Lumene Ansiktsmask

Till butiken

Lystergivande ansiktsvård för alla hudtyper. Noggrann rengöring är hemligheten bakom strålande hud. Denna en minuts behandling är ingen vanlig ansiktsmask: denna sammansättning arbetar på tre sätt genom att kombinera varsam exfoliering, rengörande aktiva ingredienser och oljor som ger lyser åt huden. Din hud blir strålande, rengjord på djupet och mjuk. Använd när du behöver en snabb och extra effektiv ansiktsvård för att ge huden lyster. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare, SLS och mineralolja. Innehåller 97% naturliga ingredienser. Applicera på ren, torr hud med cirkelrörelser. Låt verka en minut. Skölj till sist med rikligt med vatten.

Deep Cleansing Face Mask

Till butiken

En fräsch och uppfriskande ansiktsmask som lämnar din hud ren och med en silkesmatt finish samtidigt som den bidrar med mycket fukt och näring. Gurkextrakt och jojobafröolja avlägsnar varsamt och effektivt överskottstalg och hjälper till att reducera synlighet av porer. Masken har en sval och skön gelkonsistens som piggar upp och huden blir ren, mjuk och smidig utan någon stram känsla. Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. Perfekta att ta med sig!98% av ingredienserna är av naturliga eller av naturligt ursprung. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. Tillverkad i USA, ej testad på djur.

Sheet Mask

Till butiken

En ansiktsmask med granatäpple och rikligt med vitaminer. It´S SKIN The Fresh Pomegranate Sheet Mask skyddar mot fria radikaler och återfuktar huden. Ansiktsmasken minskar synligheten av porer, ger huden styrka och bleker pigmentfläckar. Produkten är fri från parabener och dermatologiskt testad.

Anti-Aging Face Mask

Till butiken

En uppfriskande ansiktsmask speciellt framtagen för att verka vitaliserande och föryngrande på mogen och/eller förtida åldrad hud. En blandning av vitamin B3, vetegroddsolja och extrakt från vitt te hjälper till att förbättra fasthet och elasticitet i huden samt att reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer. Den innehåller också en mängd olika antioxidanter, dessa hjälper till att skydda huden mot miljö-och stressrelaterade påfrestningar och gör den mer motståndskraftig, samtidigt som de bidrar till en vacker och frisk lyster. Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. Perfekta att ta med sig!97% av ingredienserna har naturligt ursprung. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. Tillverkad i USA, ej testad på djur.

Exfoliating Face Mask

Till butiken

En ansiktsmask som ger lyster åt din hud. Den arbetar med mjölksyra och jojobapärlor som milt men effektivt polerar huden, avlägsnar döda hudceller och lämnar huden mjuk och len med en frisk utstrålning, och Aloevera-juice samt olja från tranbärsfrön hjälper till med intensiv återfuktning. Perfekt för trött och glåmig hud!Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. Perfekta att ta med sig!93% av ingredienserna är av naturliga eller av naturligt ursprung. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. Tillverkad i USA, ej testad på djur.

The Fresh Tea Tree Sheet Mask

Till butiken

En ansiktsmask med tea tree som balanserar hudens naturliga funktion. It´S SKIN Sheet Mask hjälper till att lindra och lugna hudirritationer, rodnad, eksem, klåda och svullnad. Ansiktmasken reglerar hudens fettutsöndring och passar därför för hudvård i samband med akne. Produkten är fri från parabener och är dermatologisk testad.

Hydrating Face Mask

Till butiken

En intensivt återfuktande ansiktsmask som passar alla hudtyper och särskilt dig med mycket torr och/eller uttorkad hud. Aloe Vera-juice, kameliaolja samt Spirulinaextrakt hjälper huden att återställa fuktbalansen och lämnar huden mjuk, fyllig och återfuktad. Engångsförpackningar håller produkten fräsch då formulan inte har samma möjlighet att oxidera som vid större förpackning som öppnas gång på gång. Perfekta att ta med sig!94% av ingredienserna är naturliga. Fri från kemiska emulgeringsmedel, mineralolja, parabener samt syntetiska/konstgjorda doft- & färgämnen. Tillverkad i USA, ej testad på djur.

Natura Siberica Nourishing Facial Mask 75ml

Till butiken

Nourishing Facial Mask är perfekt för torra till normala hudtyper. Calendula Marigold detoxar och föryngrar & skyddar mot miljöpåverkan. Wild Daurian Rose ger näring djupt in i huden och skyddar den från uttorkning. Den återfuktar intensivt och slätar ut huden, vilket gör den ljusare, fastare och förmedlar en ungdomlig glöd. 0% silikoner , 0% mineraloljor , 0% parabener , 0% PEG

Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask 75ml

Till butiken

EXTRA – Firming NIGHT MASK är en mycket mild ansiktsmask som har utformats för att korrigera rynkor under natten när huden är mest benägen till återhämtning och föryngring. Masken ger näring på djupet och återfuktar huden. Masken ger huden en föryngrande effekt genom att bromsa in åldrandeprocessen och ger lyftande och utslätande funktioner. 0% silikoner , 0% mineraloljor , 0% parabener , 0% PEG

The Fresh Olive Sheet Mask

Till butiken

En ansiktsmask med oliver som föryngrar och bromsar hudens föråldringsprocesser. It´S SKIN The Fresh Olive Sheet Mask återfuktar huden på djupet och hjälper till att bevara pH-balansen. Ansiktsmasken innehåller vitaminer E, A, D och K som tillsammans minskar ojämn hudton och återför ungdomlig lyster och skönhet. Produkten är fri från parabener och är dermatologiskt testad.

A Breath Of Fresh Air Sheet Mask

Till butiken

Omgiven av utsläppsgaser, cigarettrök, UV strålar, förorenad luft. . . A breath of Fresh Air hjälper att bygga upp hudens naturliga försvar. Masken är uppfräschande, skyddande och mjukgörande, innehåller bland annat Centella Asiatica som har en positiv påverkan på hudens fasthet och ton. Masken kommer att återställa hudens komfort, återfukta, och ge tillbaka lyster. Just som efter en dag på landet. Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst. Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testade.

The Fresh Aloe Sheet Mask

Till butiken

En Aloe Vera-mask som lugnar, fuktar och främjar bevarandet av hudens pH-balans. It´S SKIN The Fresh Aloe Sheet Mask hjälper till att lindra och lugna hudirritation. Masken stimulerar blodcirkulationen och gör huden silkeslen och elastisk samtidigt som den återför huden dess ungdomliga livskraft och lyster. Produkten är fri från parabener och är dermatologiskt testad.

Too Much Fun In The Sun? Sheet Mask

Till butiken

Solen kan vara bra för din hud, men glöm inte att ta hand om huden efteråt. Denna mask är precis vad du behöver efter en dag i solen! Den innehåller bland annat hjortron och edelweiss som hjälper att minska irritation och återställa fuktbalans i huden. Masken lugnar och hjälper att undvika för tidigt åldrande orsakat av sol. Denna mask är gjord av 100% naturliga högkvalitativa bomullsfibrer och ingår LEADERS-serien Daily Wonders. Varje mask är indränkt i 25 ml värdefullt serum. Maskerna är mjuka, följsamma, väldoftande och anpassar sig till alla ansiktsformer. Maskerna är väldigt lätta att använda och gör att det blir lättare att unna sig en avkopplande stund när som helst och vart som helst. Fria från mineraloljor, färgmedel, allergener och parabener. Dermatologiskt testade.

Amazonian Açaí Revitalizing Mask

Till butiken

En ansiktsmask berikad med Açaí Oil Extract. Açaíbären kommer från Brasiliens regnskogar och är en kraftig antioxidant som renar och neutraliserar effekter av miljöföroreningar. Masken hjälper att skydda huden mot storstadsstress genom att hålla huden återfuktad, elastisk, strålande och fräsch. Denna mask är gjord av kokos bio-cellulosa (bio-fermenterad kokosjuice) och ingår i LEADERS-serien 7 Wonders. Maskerna innehåller noga utvalda ingredienser från världens alla hörn. Dessa effektiva och moderna masker är en kombination av 7 Wonder?s värdefulla oljor och innovativ teknologi från Schweiz. Maskerna är mjuka och följsamma, dem anpassar sig till ansiktets unika drag och skapar en fräsch känsla av välbehag. Fria från mineraloljor, färgmedel, parabener och allergener. Dermatologiskt testade.

Sisu, 75ml Lumene Ansiktsmask

Till butiken

Djuprengörande mask rengör stadslivets stress från din hy. Den rengörande och detoxifierande sammansättningen innehåller naturliga exfolierande partiklar från nordiska tranbär och rent nordiskt källvatten samt effektiva nordiska tallbarks- och grankvistnötextrakt. I kombination med teknologi som motverkar luftföroreningar tillför de huden antioxidanter och bidrar till att skydda den mot yttre stressfaktorer. Huden blir mjuk och fräsch med naturlig lyster. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och mineraloljor. Innehåller 97 % naturliga ingredienser. Applicera generöst på rengjord, torr hud. Låt verka 5-10 minuter och skölj sedan med svalt vatten. Använd 2-3 ganger i veckan eller alltid vid behov. Använd även Sisu Recover & Protect Facial Oil och Sisu Moisture Remedy Day & Night Cream för bästa resultat.

Tundra Cranberry Anti-Aging Mask

Till butiken

En ansiktsmask berikad med antioxidantrikt tranbärsextrakt från arktisk tundra. Masken är utvecklad för att skapa mer ungdomligt utseende, den ger rätt näring till åldrande hud, befriar från fria radikaler och hjälper att göra fina linjer och rynkor mindre framträdande. Masken stramar åt och gör huden fastare. Denna mask är gjord av kokos bio-cellulosa (bio-fermenterad kokosjuice) och ingår i LEADERS-serien 7 Wonders. Maskerna innehåller noga utvalda ingredienser från världens alla hörn. Dessa effektiva och moderna masker är en kombination av 7 Wonders värdefulla oljor och innovativ teknologi från Schweiz. Maskerna är mjuka och följsamma, dem anpassar sig till ansiktets unika drag och skapar en fräsch känsla av välbehag. Fria från mineraloljor, färgmedel, parabener och allergener. Dermatologiskt testade.

Eye Decompress Ögonmask

Till butiken

Ett program för djup avkoppling, både inifrån och ut. Talinka Eye Decompress innehåller en ansiktsmask för att lugna och minska mörka ringar och svullnad runt ögonen. 10-minuters avkopplande podcast, skapad av Iyengar yoga-mästaren Arnaud Caby, för att koppla av och fokusera sinnet. När du låtit masken verka ordentligt kommer du känna att området runt ögonen känns mer avslappnad, uppiggande, och jämnare. En total avslappningritual med inspiration från asien. 99% av ingredienser är av naturligt ursprung. Produkten är fri från parabener och är dermatologiskt testad. Innehåller 6 x 3 ml

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *