Parabenfri Ansiktstvätt

Elemis Sensitive Parabenfritt Rengöringsgel

Till butiken

100% parabenfritt rengöringsgel med underbar doft. En naturlig och skonsam rengöring som har – lyssna på detta – inga parabener, inga SLS eller SLES, inga DEA, inga mineraloljor, inga artificiella färger och inga silikoner. Fungerar bra också tycker vi, effektiv och gör vad den ska.

Bäst kanske för dig med torr eller annars känslig hud. Den har lugnande extrakt från timjan, kamomill och daggkåpa som är hyllade för sina antibakteriella egenskaper ingår i mjölkproteinbasen för en lugnande och rengörande upplevelse.

Lumene Men Energizing Face Wash 150ml

Till butiken

Times New Romanmso-hansi-theme-font:minor-latinmso-bidi-theme-font:minor-latincolor:blackmso-ansi-language:SVmso-fareast-language:SVmso-bidi-language:AR-SA&gtLumene Men Energizing Face Wash mso-fareast-font-family:Calibrimso-fareast-theme-font:minor-latinmso-hansi-theme-font:minor-latinmso-bidi-theme-font:minor-latincolor:blackmso-ansi-language:SVmso-fareast-language:EN-USmso-bidi-language:AR-SA&gtavlägnar svett och orenheter från huden och gör rakningen mer hygienisk. Produkten innehåller inga parabener eller syntetiska färgämnen. mso-fareast-font-family:Times New Romanmso-hansi-theme-font:minor-latinmso-bidi-theme-font:minor-latinmso-ansi-language:SVmso-fareast-language:SVmso-bidi-language:AR-SA&gt

Men Voima Energizing Face Wash, 150 ml

Till butiken

En ansiktsrengöring som innehåller kraftfullt nordiskt tallbarksextrakt i en uppiggande och fuktgivande sammansättning som rengör ansiktet effektivt och ger dig energi. Formulerad utan parabener. Innehåller 96% naturliga ingredienser.

Face Wash

Till butiken

En effektiv och återfuktande tvättgel för ansiktet som rengör på djupet utan att torka ut huden. Produkten innehåller en kombination av effektivt rengörande och naturligt återfuktande ämnen som vårdar och gör huden fräsch efter tvätt. Fri från parabener och mineralolja. Mild parfymerad.

Men Suoja Sensitive Face Wash, 150 ml

Till butiken

En ansiktsrengöring för känslig hud som kombinerar kraftfullt nordiskt tallbarksextrakt i en skonsam sammansättning som rengör samt hjälper upprätthålla den känsliga hudens balans. Formulerad utan parabener. Innehåller 97% naturliga ingredienser.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *