Parabenfri Bronzer

Nabla Cosmetics Shade & Glow Refill

Till butiken

Nabla Cosmetics Shade & Glow Refill är både en bronzer och highlighter i mycket vackra nyanser. Använd för att skonsamt sätta färg och lyster i ansiktet utan parabener. Pigmenten är vackert jordnära och blandade med ultra fint mica som garanterar en lättblandad produkt som ger bra fäste och inte känns för mycket. Shade & Glow Refill har alla en mjuk och len textur som formar fram ansiktets fördelar eller framhäver dess volym och är alla 100% parabenfria. Formulan är lätt att blanda in på huden, är enhetlig och byggbar. Fördelen med Nablas magnetiska refill system är självklart att det är miljövänligare att köpa refill.

Lily Lolo Mineral Bronzer

Till butiken

Lily Lolo Mineral Bronzer är en bronzer som finns i flera både i matt och skimmeriga varianter som alla är fri från kemikalier, parabener, syntetiska färgämnen eller andra utfylladsmedel och konserveringsmedel. Med Lily Lolo Mineral bronzer får du en snygg solkysst look som ger ett fräscht utseende som känns silkeslen på huden och aldrig blir kakig eller pudrig. Applicerca Lily Lolo Mineral Bronzer i flera lager på axlar, rygg och decolletage tills du är nöjd med resultatet. Lily Lolo Mineral Bronzer kan användas av veganer. Rekommenderat pris: 249krSe Mer Information för ingredienser & appliceringstips.

LA Girl Velvet Contour Bronzer Stick

Till butiken

LA Girl Velvet Contour Bronzer Stick är en den mörka delen man behöver för att kunna skapa en perfekt contouring. En lyxig parabenfri formula innehållande jojoba olja, shea smör, kakaokärnssmör och druvkärneolja. Resultatet ger en mjuk pudrigt finish och blandas samman perfekt på huden med en sminkborste eller sponge. En del av Velvet Contour Stick kollektion och kompletterar mycket bra med LA Girl Velvet Contour Highlighter StickSe Mer Information för applicering och innehåll.

Bareminerals Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer

Till butiken

Kan användas som bronzer och/eller contouring. Innehåller en mix av optiska mineraler för att skapa en mjuk och lystergivande solkysst glow. Innehåller ingen olja, silikon, parabener eller parfym. Icke komedogen och är dermatologiskt testad. 30 ml. Stamceller från syren: Som är rika på skyddande antioxidanter. Mix av optiska mineraler: För att skapa en mjuk lystergivande solkysst glow. Skaka, droppa och buffa med Perfecting face brush för bästa resultat. Använd som bronzer: ta en droppe åt gången buffa in med cirkulerande rörelser på områden som först nås av solen. Som contouring: ta en droppe åt gången buffa in med cirkulerande rörelser, applicera under framträdande drag som tex under kindben och käklinjen för att fördjupa de naturliga skuggorna och skulptera ansiktet. Caprylic/Capric Triglyceride, Coconut Alkanes, Silica, Coco-Caprylate/Caprate, Stearalkonium Hectorite, Lecithin, Glycerin, Maltodextrin, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Soil Minerals/Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract, Jojoba Esters, Water (Aqua/Eau) , Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol. May Contain: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891) , Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) .

Betty-Lou Manizer, 8,5g the Balm Bronzer

Till butiken

theBalms Betty-Lou Manizer är en skimmer bronzer som ger din hy en solkysst glöd med en silkesmjuk finish. Skippa solens skadliga UV-strålar och svep Betty-Lou Manizers paraben- och talkfria formula över panna, kinder och haka innan du ger dig av för att njuta av välförtjänta festliga stunder. Betty Lou-Manizers kan även med fördel användas som ögonskugga, highlighter eller skimmer för ansikte och kropp för att addera lyx och glamour. Oavsett hur du väljer att använda mångfacetterade Betty-Lou Manizer kommer du att bli en glödande het gudinna på ett kick.

Bahama Mama, 7g the Balm Bronzer

Till butiken

Bahama mama är ett matt solpuder som ger dig ett gyllenbrunt glow, precis som om du kommit direkt från stranden! Bahama mama är framtagen för att ge din hy en vacker och naturlig lyster samtidigt som den ger en mjuk silkeslen känsla. Bronzern är fri från parabener, talk och orange undertoner. Vilket gör att Bahama mama passar alla hudtoner.

Instant Glow Watercolor Bronzer, Lumene Bronzer

Till butiken

Flytande bronzer som ger strålande hud på ett ögonblick. Den fjäderlätta sammansättningen som innehåller nordiskt källvatten, lystergivande hjortron och ljusreflekterande pigment får huden att se välmående och strålande ut. Formulerad utan parabener och formaldehydfrigörare. Applicera ett jämnt lager över panna, kinder och näsa med borste eller fingrarna.

Bareskin Sheer Sun, 30ml bareMinerals Bronzer

Till butiken

Barskin Sheer Sun Serum Bronzer är en silkig, lätt bronzer och serum i ett med tunn ultralätt formula. Innehåller stam celler från syren som är rika på skyddande antioxidanter samt en mixa av optiska mineraler för att skapa en mjuk lystergivande solkysst glow. Innehåller ingen olja, silikon, parabener, parfym. Icke komedogen och dermatologiskt testadad. Passar alla hudtoner och hudtoner. Kan användas som bronzer och contouring.

The Balm Bahama Mama Bronzer

Till butiken

The Balm Bahama Mama Bronzer är ett matt solpuder som ger dig en naturlig solkysst look, precis som om du kommit direkt från stranden! Bahama Mama är framtagen för att ge din hy en vacker och naturlig lyster samtidigt som den ger en mjuk, silkeslen känsla. Bronzern är fri från både parabener, talk och orangea undertoner, vilket gör att Bahama Mama passar alla hudtoner perfekt.

Illuminating Bronzer

Till butiken

Viva la Diva Illuminating Bronzing Powder ger en härlig solkysst look samtidigt som det framhäver dina kindben med ett vackert skimmer. Vegan. Parabenfri.

Bronzing Powder, Viva la Diva Bronzer

Till butiken

Viva la Diva Illuminating Bronzing Powder ger en härlig solkysst look samtidigt som det framhäver dina kindben med ett vackert skimmer. Vegan. Parabenfri.

BARESKIN® Sheer Serum Bronzer

Till butiken

En silkig, lätt bronzer och serum i ett med tunn ultralätt formula. Innehåller stamceller från syrén som är rika på skyddande antioxidanter samt en mix av optiska mineraler för att skapa en mjuk lystergivande solkysst glow. Innehåller ingen olja, silikon, parabener, parfym. Icke komedogen och dermatologiskt testadad. Passar alla hudtyper och hudtoner. Kan användas som bronzer och contouring.

Bronzing Powder, Viva la Diva Bronzer

Till butiken

Viva la Diva Matte Bronzing Powder ger en djup och naturlig sommarbrun nyans till ansikte och dekolletage. Vegan. Parabenfri.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *