Parabenfri Brun utan Sol

TanCan Bronze Spray 250ml

Till butiken

TanCan Bronze Spray 250ml är den kända Brun-Utan-Sol Sprayen med bronzer/färgguide från Sverige. Den fina sprayen är fri från parabener, mineraloljor, parfymer. Den lägger sig tunt och jämnt över huden utan att den behöver smörjas in för hand. Läs vår guide om hur du använderTanCan Professionella brun utan sol på bästa sätt. Innehåller råvarorna Erythrulose, Vitt te och Aloe Vera som hjälper till att skydda, återfukta och bibehålla hudens spänst och lyster samtidigt som den skyddar mot solens skadliga UV-strålar. TanCan är ett professionellt brun utan sol system anpassat för hemmabruk, så att du i lugn och ro kan skapa en stund för dig själv och bli brun samtidigt. TanCan Bronze brun-utan-sol spray lanserades 2004 och var då Sveriges första brun-utan-sol spray som sedan dess fortsatt vara en efterfrågad produkt. – Steg 2 av 3 i TanCans Professionella Brun-Utan-Sol System- Ger ett jämnt resultat- Naturtrogen brun färg- Färgen håller i cirka en vecka- Innehåller en färgguideSe Mer Information för applicering och innehåll.

TanCan Scrub 200ml

Till butiken

TanCan Scrub är speciellt utvecklad för att förbereda din hud för en TanCan Brun-utan-sol behandling. Denna kroppspeeling kan du även använda som en vanlig kroppspeeling. Läs vår guide om hur du använderTanCan Professionella brun utan sol på bästa sätt. TanCan Scrub tar effektivt och skonsamt bort oljor, döda hudceller och andra fethinnor (som andra kroppspeelingar kan innehålla) samtidigt som den återfuktar och återger huden dess naturliga spänst. nskar du se fler produkter från TanCan hittar du dem här. – Steg 1 av 3 i TanCans Professionella Brun-Utan-Sol System- Rengör huden på djupet- Fri från parabener- Fri från mineraloljor och parfym- Innehåller återfuktande Aloe Vera och Vitt TeVolym: 200 mlSe Mer Informationför applicering och innehåll.

Cocoa Brown 1 Hour Tan

Till butiken

Cocoa Brown 1 Hour Tan ger precis som namnet antyder en solbränna på bara en timme. Fördelarna är många med denna mousse baseradebrun utan sol bland annat är den snabb och ger en vacker kakaobrun färg som ser helt naturlig ut i 5-7 dgr. Den innehåller vegetabilisk DHA och är fri från parabener vilket gör den skonsam även mot känslig hy. Undvik otrevlig BUS doft då Cocoa Brown har en härlig doft av Taxitian Gardenia, är lätt att applicera, ger ett perfekt resultat och torkar snabbt. Så gör dig redo för en solbränna utöver det vanliga, bara applicera, klä på dig och visa upp din nya fräscha solbränna. Stegvis solbränna medCocoa Brown 1 Hour Tan:Låt sitta i 1 timme för en lätt solbrun effekt. Låt sitta i 2 timmar för medium brunt resultat. Låt sittai 3 timmar för en mörkbrun solbränna. Se Mer Information för applicering och innehåll.

Million Dollar Tan Shade

Till butiken

Shade Upgrade ger dig exakt den nyans du vill ha på din favoritfoundation. Passar alla hudtyper. Här har du en unik produkt som ger din foundation en extra färginjektion som matchar din hudton. Huden ändrar färg under de olika årstiderna, och ibland behöver du mer färg i din foundation. Solbrun hud behöver en foundation med en mörkare färg. Blanda i några droppar av produkten i din vanliga foundation eller dagkräm för att ge huden en extra lyster. Du väljer själv hur mycket färg du vill blanda i för att matcha din hudton. Din makeup kommer att få ett extra lyft och en vacker lyster. Million Dollar Tan har tagit fram denna booster med en naturlig brun grundfärg. Det innebär att den ser bra ut på alla hudtoner. En fantastisk produkt för alla naturligt solbruna skönheter som letar efter rätt foundationnyans. Shade Upgrade reflekterar ljus på ett extra vackert sätt och ger bara en liten aning mild glans för att verkligen få huden att stråla. För dig som har en extra djup solbränna rekommenderas Shade Upgrade ExtremeBlanda några droppar Shade Upgrade med en liten mängd flytande foundation/kräm för att få den nyans som passar din hud. Applicera den perfekta färgblandningen på huden och njut av en foundation med en perfekt nyans som matchar din solbruna hud. Färgar inte av sig!Ger en naturlig brun färg. Aldrig orange!!Perfekt för dig med mellan till mörkbrun hudton eller för dig som vill ha en riktigt snygg bronzad look. Torkar snabbt! Gör aldrig huden kladdig och täpper inte igen porer. Tillverkad av organiska ingridienser och är fri från parabener. Innehåll: 50ml

TanCan Bronze Self-Tanning Spray Duo

Till butiken

Innehåller:TanCan Bronze Self-Tanning Spray 150mlTanCan Bronze Self-Tanning Spray 50mlTanCan Bronze Self-Tanning Spray är en solspray med bronzer för hela kroppen som ger en gyllene naturtrogen och solbrun färg. Den är fri från parabener, mineralolja och parfym och ger en naturligt gyllenbrun färg utan att ge rynkor eller skada din hud. TanCan Bronze är det svenska originalet sedan 2004. En brun-utan-solspray för hemmabruk med färgguide (bronzer). Den fina spraymisten lägger sig tunt och jämnt över huden utan att behöva smörjas in för hand. Resultatet blir en jämn och naturtrogen solbrun färg som håller i ca en vecka. De exklusiva råvarorna Erythrulose, Vitt te och Aloe Vera hjälper till att återfukta och bibehålla hudens spänst samtidigt som huden får ett hälsosamt utseende utan skadliga UV-strålar. TanCan Bronze är enkel att applicera och genomförs lätt hemma. Spraya med cirkelrörelser över kroppen med ca 30 cm avstånd, blunda och håll andan vid applicering i ansiktet. Låt TanCan torka (använd gärna hårtork för att snabba på torkningen) . Sprayen bör sedan verka i ca 4-6 timmar, därefter kan färgguiden (bronzern) duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka.

Balm d’Or Heat Styling Shield

Till butiken

Skydda ditt hår vid värmestyling. Denna superlätta stylingprodukt med värmeaktiverad polymerteknologi och läkande oljor från svarta vinbär, sandelträ och maracuja skyddar och ger näring till spröda toppar och skapar en blank och härlig lyster när du fönar, plattar eller lockar håret. Alla som vill skydda sitt hår från att bli skadat vid värmestyling.. Skyddar spröda toppar vid värmestyling? Gör håret underbart blankt och glänsande? Motverkar frissigt och flygigt hår och mjukar upp grovt, grått hår? Gör håret lättare att styla och forma? Föryngrande formula återställer hårets styrka och täthetDermatologiskt testad. Innehåller inte parabener, sulfater eller natriumklorid. Kan användas i färgat och keratinbehandlat hår. UV-skydd för håret. Vegansk, glutenfri och inte testad på djur. Oribe signature complex (extrakt från vattenmelon, litchi och edelweiss) motverkar oxidativ stress, för tidigt åldrande och nedbrytningen av naturligt keratin samt skyddar håret från uttorkning, skador och färgslitage. Svartvinbärsolja återställer hårets naturliga lyster och fuktbalans. Eterisk sandelträ förseglar hårstrået vilket gör håret blankare och mer glänsande. Maracujaolja från passionsfrukt vitaliserar och återställer hårets naturliga fuktbalans. Bio restorative complexmed växtkollagen, koffein, biotin och niacinamid reparerar skadat hår från roten och stärker, vårdar och ger intensiv näring till hårstrået inifrån och ut, samtidigt som cirkulationen i hårbotten stimuleras och hårsäcken vitaliseras. Tannin återställer hårets fyllighet för ett starkare, friskare hår som är lättare att styla. Citronskalextrakt ger underbar glans.

Cabana Tan Extreme Tan

Till butiken

Cabana Tan Extreme Face ger snabbt och enkelt den vackra, rika färg du längtat efter utan de skadliga effekterna av solen. Med en otroligt lätt konsistens, kommer denna brun-utan-sol-produkt inte att täppa igen porerna och kan användas under makeup i stället för din favorit ansiktskräm. Innehåller FaceFirm (TM) Age Defense Super Pack som är kliniskt bevisat att dramatiskt lyfta, tona och göra din hud slät och vacker. Applicera ett tunt lager dagligen för att bibehålla en fräsch solbränna, eller applicera ett generösare lager en gång i veckan för en omedelbar, intensiv färg som varar i minst en vecka. Gnugga försiktigt in Cabana Tan Face i hela ansiktet och på halsen, precis som du skulle göra med din vanliga ansiktskräm. Tvätta händerna noggrant efter applicering och undvik att tvätta ansiktet i 6?8 timmar för att låta färgen utvecklas. Ger en slät och jämn hudton så att du kan använda mindre smink. Speciellt framtagen för ansiktet med mjukgörande och anti-aging ingredienser. Färgar inte av sig! Ger en naturlig brun färg. Aldrig orange!! Perfekt för dig med mellan till mörkbrun hudton eller för dig som vill ha en riktigt snygg bronzad look. Torkar snabbt! Gör aldrig huden kladdig och täpper inte igen porer. Tillverkad av ekologiska ingredienser och är fri från parabener.

Cocoa Brown Night And Day Tan

Till butiken

Cocoa Brown Night And Day Tan erbjuder en 24 timmars solbränna utan solning. Vid applicering av Day & Night Tan får du en omedelbar mörk kakaobrun färg som inte måste sitta kvar men som du kan gå ut med redan efter några minuter. En dusch dagen efter partykvällen och din hud har en ljus, vacker glöd som varar upp till 5 dagar. – Signaturdoften Taxitian Gardinia. – Vegetabilisk DHA och fri från parabener och kan användas även om man har känslig hud. – Cocoa Brown Tan är brun och inte orange. – VINNARE Cara Pharmacy Beauty Awards 2014 Best Instant Tan – VINNARE U Magazine Beauty Awards 2014 Best Instant TanSe Mer Information för applicering och innehåll.

Million Dollar Tan Mermaid Face

Till butiken

Mermaid Mousse Face är en ultralätt brun utan sol-mousse för dig som vill ha en naturligt gyllenbrun hud. Mermaid Mousse innehåller vitaminer och är fantastiskt mjukgörande på huden. – Applicera försiktigt på huden med handskar eller direkt med händerna. – Låt färgen verka i 6-8 timmar innan du låter huden komma i kontakt med vatten. – Så får du en utsökt vacker brun färg som varar i 7-10 dagar!Färgar inte av sig!Ger en naturlig brun färg. Aldrig orange!!Perfekt för dig med mellan till mörkbrun hudton eller för dig som vill ha en riktigt snygg bronzad look. Torkar snabbt! Gör aldrig huden kladdig och täpper inte igen porer. Tillverkad av organiska ingridienser och är fri från parabener. Innehåll: 118ml

Million Dollar Tan Mermaid Mousse Extreme 207ml

Till butiken

Mermaid Mousse Extreme är en intensiv och ultralätt brun utan sol-mousse för dig som vill ha en mörkbrun hud. Mermaid Mousse innehåller vitaminer och är fantastiskt mjukgörande på huden. – Applicera försiktigt på huden med handskar eller direkt med händerna. – Låt färgen verka i 6-8 timmar innan du låter huden komma i kontakt med vatten. – Så får du en utsökt vacker brun färg som varar i 7-10 dagar!Färgar inte av sig!Ger en naturlig brun färg. Aldrig orange!!Perfekt för dig med mellan till mörkbrun hudton eller för dig som vill ha en riktigt snygg bronzad look. Torkar snabbt! Gör aldrig huden kladdig och täpper inte igen porer. Tillverkad av organiska ingridienser och är fri från parabener. Innehåll: 207ml

TanCan Clear Self-Tanning Spray 130ml

Till butiken

TanCan Clear Self-Tanning Spray, är en brun-utan-solspray speciellt utvecklad för att användas i ansiktet och urringningen. Den transparenta lösningen är enkel att applicera och den fina spraymisten lägger sig tunt och jämnt över huden utan att behöva smörjas in för hand. Resultatet blir en vacker solbrun färg som träder fram efter ca 4-6 timmar och som stannar i ca en vecka. TanCan Clear är enkel att applicera och genomförs lätt hemma eller på resande fot. Blunda och håll andan, spraya med cirkelrörelser över ansikte och urringningen med ca 30 cm avstånd. Låt sprayen torka (använd gärna hårtork för att snabba på torktiden) , efter ca 4-6 timmar träder färgen fram. TanCan Clear behöver inte duschas av. Fri från parabener, mineralolja och parfym. Innehåller: 130ml

The Tainted Lip Stained

Till butiken

En underbar cocktail full med fukt och skir glans i en krämigt mjuk och lätt formula. Lip Stained ger en vacker antydande ton med en djärv närvaro samtidigt som den ger en fuktboost till läpparna. Återfuktande peptid = En samling fuktbevarande ämnen som ger näring och skyddar läpparna. De vattenbindande egenskaperna mjukgör och lugnar samt gör läpparna återfuktande och skyddade. Grönt te = Rikt på antioxidanter och tanniner. Vårdar torra/skadade läppar. Läpparna blir synbart fylligare och mjukare. Inga ingredienser att frukta = vegansk + glutenfri + parabenfri

Natural Tanning Spray, Marc Inbane Brun utan sol

Till butiken

Marc Inbane Natural Tanning Spray är en brun-utan-sol-spray som ger en vacker solkysst hud, snabbt och enkelt. Lättanvänd för en frisk, felfri och brun hud. Berikad med närande vegetabiliska ingredienser av aloe vera och ginko. Sprayen är lätt att applicera. Torkar snabbt, utan att skapa ränder och ger ett jämnt resultat. En säker och naturlig solspray som ger en snygg semestersolbränna i upp till 5 dagar. En flaska räcker till upp till 60 appliceringar på ansikte och hals, vilket ungefär motsvarar 1 års användning. Dermatologiskt testad och fri från parabener. Passar alla hudtyper och hela kroppen.

TanCan Bronze Self-Tanning Spray 50ml

Till butiken

TanCan Bronze Self-Tanning Spray är en solspray med bronzer för hela kroppen som ger en gyllene solbrun färg. Den är fri från parabener, mineralolja och parfym och ger en naturligt gyllenbrun färg utan att ge rynkor eller skada din hud. Den fina spraymisten lägger sig tunt och jämnt över huden utan att behöva smörjas in för hand. Resultatet blir en vacker solbrun färg som träder fram efter ca 4-6 timmar och som stannar i ca en vecka. är enkel att applicera och genomförs lätt hemma eller på resande fot. Blunda och håll andan, spraya med cirkelrörelser över ansikte och urringningen med ca 30 cm avstånd. Låt sprayen torka (använd gärna hårtork för att snabba på torktiden) . Sprayen bör sedan verka i ca 4-6 timmar, därefter kan sprayen duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka. Innehåller: 50ml

3-pack TanCan Self-Tanning Wipe

Till butiken

TanCan Self-Tanning Wipe är en engångsservett som kan användas upp till 3 ggr i veckan och ger dig en snygg bränna som varar länge. Formulan innehåller välgörande Aloe Vera som återfuktar ansiktet och gör så att huden bibehåller sin spänst under self-tanning behandlingen. Använd TanCan Self-Tanning Wipe i ansiktet, på halsen och urringningen. Applicera tills servetten känns torr och låt sedan huden torka. Efter ca 3-4 timmar har huden fått en snygg solbrun ton. Tvätta händerna noga efter appliceringen. Produkten är fri från parabener och mineralolja.

Crissa Sweden Get Air Tan – Self Tanning Refill Extra Dark Tan Formula

Till butiken

Refill till Get Brush Tan från Crissa Sweden. Smart och smidigt påfyllning!2×55 ml påfyllningsformula Fri från parabener och formaldehyd. Ej testad på djur. Passar alla hudtyper. En bra applikation varar 3-5 dagar. Passar för både ansikte och kropp. Ton: Extra Dark Tan

Crissa Sweden Get Air Tan – Self Tanning Refill Original Formula 2x55m

Till butiken

Refill till Get Brush Tan från Crissa Sweden. Smart och smidigt påfyllning!2×55 ml påfyllningsformula Fri från parabener och formaldehyd. Ej testad på djur. Passar alla hudtyper. En bra applikation varar 3-5 dagar. Passar för både ansikte och kropp. Ton: Original

TanCan Clear 100ml

Till butiken

Med TanCan Clear kan du behålla solbränna hela vintern utan att utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Produkten är speciellt anpassad för ditt ansikte och dekolletaget vilket gör den extra speciell. Bara applicera ett tunt lager av denna genomskinliga brun-utan-sol spray, utan att stryka ut med fingrarna och resultatet kommer inom 4-6 timmar och varar i ungefär en vecka. TanCan Clear är steg 2 av 3 i TanCans Proffessionella Brun-utan-sol system och innehåller exklusiva råvaror som Aloe Vera, Vitt Te och Eruthrylose som hjälper till att bevara hudens spänstighet samtidigt som den återfuktar din hy. Tan Can Clear är dessutom fri från parabener, mineralolja och parfym. En produkt för all som önskar få en vacker och naturlig solbränna utan en minut i solens skadliga strålar. Volym: 100 mlRek pris 199:-Se Mer Information för applicering.

TanCan Bronze Self-Tanning Spray 250ml

Till butiken

TanCan Bronze Self-Tanning Spray är en solspray med bronzer för hela kroppen som ger en gyllene naturtrogen och solbrun färg. Den är fri från parabener, mineralolja och parfym och ger en naturligt gyllenbrun färg utan att ge rynkor eller skada din hud. TanCan Bronze är det svenska originalet sedan 2004. En brun-utan-solspray för hemmabruk med färgguide (bronzer). Den fina spraymisten lägger sig tunt och jämnt över huden utan att behöva smörjas in för hand. Resultatet blir en jämn och naturtrogen solbrun färg som håller i ca en vecka. De exklusiva råvarorna Erythrulose, Vitt te och Aloe Vera hjälper till att återfukta och bibehålla hudens spänst samtidigt som huden får ett hälsosamt utseende utan skadliga UV-strålar. TanCan Bronze är enkel att applicera och genomförs lätt hemma. Spraya med cirkelrörelser över kroppen med ca 30 cm avstånd, blunda och håll andan vid applicering i ansiktet. Låt TanCan torka (använd gärna hårtork för att snabba på torkningen) . Sprayen bör sedan verka i ca 4-6 timmar, därefter kan färgguiden (bronzern) duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka. Innehåller: 250ml

Million Dollar Tan Shade Upgrade Extreme 50ml

Till butiken

Shade Upgrade ger dig exakt den nyans du vill ha på din favoritfoundation. Medan vår vanliga Shade Upgrade är avsedd att passa alla som bara behöver en aning extra färg, så är Shade Upgrade Extreme perfekt för dig som använder mycket bus eller solar mycket. För dig som har en extra djup solbränna. Här har du en unik produkt som ger din foundation en extra färginjektion som matchar din hudton. Huden ändrar färg under de olika årstiderna, och ibland behöver du mer färg i din foundation. Solbrun hud behöver en foundation med en mörkare färg. Blanda i några droppar av produkten i din vanliga foundation eller dagkräm för att ge huden en extra lyster. Du väljer själv hur mycket färg du vill blanda i för att matcha din hudton. Din makeup kommer att få ett extra lyft och en vacker lyster. Million Dollar Tan har tagit fram denna booster med en naturlig brun grundfärg. Det innebär att den ser bra ut på alla hudtoner. En fantastisk produkt för alla naturligt solbruna skönheter som letar efter rätt foundationnyans. Shade Upgrade reflekterar ljus på ett extra vackert sätt och ger bara en liten aning mild glans för att verkligen få huden att stråla. Blanda några droppar Shade Upgrade med en liten mängd flytande foundation/kräm för att få den nyans som passar din hud. Applicera den perfekta färgblandningen på huden och njut av en foundation med en perfekt nyans som matchar din solbruna hud. Färgar inte av sig!Ger en naturlig brun färg. Aldrig orange!!Perfekt för dig med mellan till mörkbrun hudton eller för dig som vill ha en riktigt snygg bronzad look. Torkar snabbt! Gör aldrig huden kladdig och täpper inte igen porer. Tillverkad av organiska ingridienser och är fri från parabener. Innehåll: 50ml

Crissa Sweden Get Air Tan – Self Tanning Refill Dark Tan Formula 2x55m

Till butiken

Refill till Get Brush Tan från Crissa Sweden. Smart och smidigt påfyllning!2×55 ml påfyllningsformula Fri från parabener och formaldehyd. Ej testad på djur. Passar alla hudtyper. En bra applikation varar 3-5 dagar. Passar för både ansikte och kropp. Ton: Dark Tan

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *