Parabenfritt Hårvax

Fiber Groom Elastic Texture Paste

Till butiken

Unik och parabenfri hårpasta som har en elastisk struktur och är lätt att fördela. Denna nyskapande hårpasta låter silkesmjuk textur möta den senaste generationens polymerer för att skapa en luftig kombination av spänst, separation och elastisk stadga.

Perfekt för alla typer av hår: långt hår, kort hår, rakt hår och lockigt hår. Skapar separation och spänst med lätt stadga som går lätt att forma. Vårdande och återfuktande med lätt glans. Innehåller inte några parabener eller natriumklorid.

Lernberger & Stafsing Wax 90ml

Till butiken

Lernberger & Stafsing Wax är ett hårvax som skapar textur, kontroll och definition. Lernberger Stafsing Wax innehåller bivax som gör ditt hår formbart hela dagen med en matt finish och är lätt att applicera och tvätta ur. Lernberger Stafsing Wax är helt fri från parabener och innehåller rapsolja och allantoin som vårdar din hårbotten. Rekommenderas för kort till mediumlångt hår. Arbeta in önskad mängd Lernberger Stafsing Wax i händerna och applicera i torrt eller fuktigt hår. Tips: Kan blandas med Lernberger Stafsing Oil Booster för extra glans. Doft: Neroli, Mandarin, Peach, Orchid, Rose, Cherry, Almond, Jasmine Tonkabean, Vanilla, Sandalwood, Musk?

disp® Fiber Putty 75ml

Till butiken

Ett fiberberikat vax som ger volym, hård stadga och en polerad look. Fiber Putty skapar textur och separation. Innehåller extrakt från ekologiskt odlad björk. Chondrus Crispus-alger ger glans och skydd. Fri från parabener, sulfater och silikoner. Arbeta in produkten i händerna, fördela ett jämt lager i håret och styla efter önskat resultat. I torrt hår för en texturerad look, eller i handdukstorkat hår en mer definerad och polerad finish. Björkextrakt av ekologisk odlad björk som hjälper huden att återbildas. Chondrus Crispus Ger glans och skydd.

Shape & Texture Paste, Lernberger Stafsing Hårvax

Till butiken

En mjuk paste med fibrer som skapar textur, volym och definition. Med bivax som gör ditt hår formbart hela dagen och är fuktavvisande. Innehåller arganolja och svart kummin-olja för naturlig glans och hårbottenskydd. Lätt att fördela i håret och passar perfekt för kort till halvlångt hår. Produkten är parabenfri och innehåller kraftfulla antioxidanter och ekologiska oljor. Arbeta in önskad mängd produkt i händerna och applicera i fuktigt eller torrt hår. Lätt att tvätta ur. Tips: Använd i fuktigt hår för kontroll och separation. Använd i torrt för textur, volym och hårdare stadga. Perfekt att mixa med antingen Lernberger Stafsings Curl cream eller Oil booster beroende på vad ditt hår behöver. Doft av: Grapefrukt, Citron, Apelsin, Bergamott, Persika, Mandarin, Jasmin, Liljekonvalj, Musk, Amber.

Lernberger & Stafsing MR LS Hard Wax 90 ml

Till butiken

MR LS Hard Wax är ett hårwax med kraftig stadga som skapar textur, kontroll och definition med en matt finish. Med bivax som gör ditt hår formbart hela dagen. Innehåller rapsolja, broccoliolja och allantoin som är hårbottenvårdande. Lätt att applicera och att tvätta ur. Rekommenderas för korta och mellanlånga hår. – Parabenfri – Matt känsla – Hårbotten vårdande – Ekologisk olja Arbeta in och värm upp önskad mängd produkt i händerna och applicera i torrt eller fuktigt hår. För ökad glans och vård applicera ett par droppar av vår Grooming oil.

Stiligt, Stiligt Hårvax

Till butiken

Hårvax åt pastell hållet med medium stadga. Naturligt grönt hårvax som är baserat på vegetabiliska oljor och vaxer. Denna stylingprodukt ger en formbar fräsch frisyr med ökad volym, stadga och struktur. Producerade och utvecklade i Sverige för din min och miljöns skull. 100 % grönt och biologiskt nedbrytbart med gröna ingredienser. Fri från: Polymerer, plaster, Parabener, Silikoner, Mineraloljor, Hormonstörande ämnen, PEG/PPG, Eteriska oljor, Nanopartiklar,färgämnen, mikroplaster. Applicera i fuktigt eller torrt hår.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. Ett snabbtorkande vax med matt finish som ger god formbarhet i kort hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. Ett krämigt fibervax med matt finish för både kort och lite längre hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. En paste med neutral glans som ger fyllighet och struktur i både kort och långt hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

Silk Therapy, 89ml Biosilk Hårvax

Till butiken

Silk Therapy Silk Polish är en ultimat styling vax för att ge håret en brilliant glans och uttryck, lätt stadga och medium glans. Applicera en generös mängd i torrt eller blött hår och forma sedan önskad frisyr. Ej testat på djur. Parabenfri.

Björn Axén Extra Matt Clay Wax 80 ml

Till butiken

Björn Axén Extra Matt Clay Wax är en matt, vårdande lera som ger en finish utöver de vanliga. Den är mycket lättarbetad och fungerar lika bra på mörkt som ljust hår, det vill säga den syns inte den bara verkar. Leran är parabenfri och har UV-filter. Leran appliceras i torrt hår.

disp® Matte Paste 75ml

Till butiken

Ger definition, textur och en matt finish och kan användas antingen i fuktigt eller torrt hår. Matte Paste är både lätt att använda och att tvätta ur. Passar alla hårtyper och håller hela dagen. Paraben och sulfatfri. Hur du använder den:Använd en liten mängd paste, arbeta in i handflatorna och fördela jämt i håret till önskat resultat.

2-pack Ace of Hearts Hard Paste 100ml

Till butiken

Ace of Hearts Hard Paste är waxet för alla hårtyper och längder. Med sin krämiga formula får du kontroll på ditt hår på bara några sekunder och du får en fast och snygg frisyr som håller hela dagen. Ger en skön och neutral lyster!100% vattenlöslig. 85% ekologiska ingredienser. 100% paraben free, all natural, no nastys. Tested on poker cheats, not animals.

Ace of Hearts Hard Paste 100ml

Till butiken

Ace of Hearts Hard Paste är waxet för alla hårtyper och längder. Med sin krämiga formula får du kontroll på ditt hår på bara några sekunder och du får en fast och snygg frisyr som håller hela dagen. Ger en skön och neutral lyster!100% vattenlöslig. 85% ekologiska ingredienser. 100% paraben free, all natural, no nastys. Tested on poker cheats, not animals.

Lernberger & Stafsing MR LS Soft Wax 90 ml

Till butiken

MR LS Soft Wax är ett mjukt wax som skapar textur, volym och definition med en naturlig glans. Med bivax som gör ditt hår formbart hela dagen. Innehåller även rapsolja och broccoliolja som är hårbottenvårdande. Lätt att applicera och att tvätta ur. Rekommenderas för korta och mellanlånga hår. – Parabenfri – Naturlig glans – Hårbotten vårdande – Ekologisk olja Arbeta in och värm upp önskad mängd produkt i händerna och applicera i torrt eller fuktigt hår. För ökad glans och vård applicera ett par droppar av vår Grooming oil.

Dusty Bronze, 100ml IdHAIR Hårvax

Till butiken

Detta vax ger en kraftig stadga i kort hår och ger håret en dammig och matt look. Tvättas ur med shampoo. Appliceras i torrt hår. Parabenfri.

Hard Gold, 100ml IdHAIR Hårvax

Till butiken

Detta vax ger kraftfull stadga för kort hår och ger dig möjligheten att styla om ditt hår under hela dagen. Vaxet ger en neutral finish, separation och tvättas lätt ur med varmt vatten. Appliceras i torrt hår. Parabenfri.

Extreme Titanium, 100ml IdHAIR Hårvax

Till butiken

Detta vax ger en extrem stadga för kort hår och ger dig även möjligheten att styla om ditt hår under hela dagen. Vaxet ger skärpa, separation och tvättas lätt ur med varmt vatten. Appliceras i torrt hår. Parabenfri.

Quicksand, Hanz de Fuko Hårvax

Till butiken

Quicksand ett ultra matt hårvax som ger volym, absorberar oljighet och ger textur utan att tynga ner håret. Fördela en liten mängd mellan handflatorna och arbeta in den i blött före styling för att ge volym eller i torrt hår. Parabenfri.

Sponge Wax, Hanz de Fuko Hårvax

Till butiken

Sponge Wax är ett matt hårvax med en perfekt balans mellan flexibilitet och stadga. Passar bäst för kort till medellångt hår. Vattenlösligt hårvax som är lätt att skölja bort. Parabenfri.

Silk Therapy, 89ml Biosilk Hårvax

Till butiken

Silk Therapy Silk Pomade är en stylingprodukt som ger håret ett mjukt smidigt och glänsande resultat, medium stadga och hög glans. Applicera den mängd som behövs i torrt hår. Ej testat på djur. Parabenfri.

Silk Therapy, 88ml Biosilk Hårvax

Till butiken

Silk Therapy Molding Silk innehåller silkes- och stylingfibrer med vilka man kan forma håret till önskad form och frisyr, medium stadga med mindre glans. Ta en liten mängd i handflatorna, gnugga och applicera i vått eller torrt hår och forma sedan önskad frisyr. Ej testat på djur. Parabenfri.

Soft Silver, 100ml IdHAIR Hårvax

Till butiken

Detta vax ger lätt stadga och separation för kort till halvlångt hår. Lätt att applicera och sköljs lätt ur med varmt vatten. Appliceras i torrt eller fuktigt hår. Parabenfri.

Hybirdized Wax Duo, 56g Hanz de Fuko Hårvård

Till butiken

Ett exklusivt paketerbjudande från Hanz De Fuko. Innehåller två stycken Hybirdized Wax till ett rabatterat pris. Hybridized Wax är ett vattenbaserat hårvax som ger maximal separation, textur och kontroll. Passar bra för kort till medium långt hår med en mer vågad frisyr. Hybridized Wax är fri från parabener.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. Ett snabbtorkande vax med matt finish som ger god formbarhet i kort hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

Modify Pomade, Hanz de Fuko Hårvax

Till butiken

Modify Pomade ger textur med hög glans. Perfekt för en backslick eller Rockabilly-frisyr. Fördela en liten mängd och arbeta in i blött eller torrt hår. Fri från parabener.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. Ett stylingvax med lätt glans som ger kraftig stadga i kort hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

Hybirdized Wax, Hanz de Fuko Hårvax

Till butiken

Hybridized Wax är ett vattenbaserat hårvax som ger maximal separation, textur och kontroll. Passar bra för kort till mediumlångt hår med en mer vågad frisyr. Hybridized Wax är fri från parabener.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. Ett krämigt fibervax med matt finish för både kort och lite längre hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

disp® Fiber Wax 75ml

Till butiken

Skapar textur och separation genom hela frisyren, samt ger ett matt resultat. Passar alla hårtyper. Paraben och sulfatfri. Hur du använder den:Arbeta ut produkten i händerna, massera in ett jämt lager i håret. Styla därefter som önskat. Tips: Använd Beach Spray som bas för ett mer hållbart resultat. Använd i lockigt hår för att separera och ge mer bounce till lockarna.

Minerals, Maria Nila Hårvax

Till butiken

Maria Nila Minerals är en vegansk vaxserie med produkter för struktur, formbarhet och stadga. Välj den styrka och glans som passar ditt hår bäst. Alla produkter är sulfat? och parabenfria och innehåller 100% veganska ingredienser. Dessutom är alla förpackningar klimatkompenserade. En paste med neutral glans som ger fyllighet och struktur i både kort och långt hår. Appliceras i torrt eller fuktigt hår.

Extra Matt Clay, 80ml Björn Axén Hårvax

Till butiken

Extra Matt Clay är en matt, vårdande lera som ger en finish utöver de vanliga. Den är mycket lättarbetad och fungerar lika bra på mörkt som ljust hår, det vill säga den syns inte den bara verkar. Leran är parabenfri och har UV-filter. Leran appliceras i torrt hår.

Lernberger & Stafsing Paste 100 ml

Till butiken

En mjuk paste med fibrer som skapar textur, volym och definition. Med bivax som gör ditt hår formbart hela dagen och är fuktavvisande. Innehåller argan olja och svart kummin olja för naturlig glans och hårbottenskydd. Lätt att fördela i håret och passar perfekt för kort till halvlångt hår. – Parabenfri. – Anti-frizz – Två ekologiska oljor tillsatta – Rik på kraftfulla antioxidanter – Skyddar med hjälp av antioxidanter. Kan användas i både fuktigt och torrt hår.

Beach Gum, 100ml IdHAIR Hårvax

Till butiken

En gelé i vaxform för alla längdersom ger håret en saltvattenskänsla med medium stadga. Sköljs lätt ur med varmt vatten. Appliceras i torrt eller fuktigt hår. Parabenfri.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *