Parabenfri Ögonskugga

BH Cosmetics Essential Eyes 28 Color Eyeshadow Palette

Till butiken

BH Cosmetics Essential Eyes 28 Color Eyeshadow Palette innehar en blandning mellan matta och skimrande nyanser av ögonskuggor som lätt kan blandas samman och ge ett naturligt stilfullt makeup resultat eller ett mer intensivt och partyinspirerat. En jämn mix av mjuka naturliga färger till mörk svart samt bubblande champagne till vackert skimrande grått. gonskuggorna har en mjuk sammetskänsla och en byggbar formula. – Högpigmenterad – Kliniskt testad – Allergitestad – Vegan – Paraben friSe Mer Information för applicering och innehåll.

BH Cosmetics Shaaanxo – 18 Color Eyeshadow & Lipstick Palette

Till butiken

BH Cosmetics Shaaanxo – 18 Color Eyeshadow & Lipstick Palette är ett samarbete mellan BH Cosmetics och den kända YouTube skönhets vloggaren och makeup artisten Shannon Harris, känd för sina fans som Shaaanxo. Hennes kanal har blivit den mest besökta i Nya Zeeland och hon ligger i topp bland skönhets inspirerande personer globalt. Hon delar med sig av sina makeup hemligheter med inspiration, en ”girl-next-door” känsla och personligt engagemang. I detta samarbete har Shaaanxo handplockat en mix av dynamiska och mer jordnära nyanser som erbjuder många möjligheter och användbara looks som är smickrande för alla hudtoner. Välj bland 9 ögonskuggor och 9 läppstift för att skapa en look för dag eller kvällsbruk. Dubbelsidig palett med 9 återfuktande läppstift9 högpigmenterade ögonskuggorAllergitestadKliniskt testadEj irriterandeParabenfriSe Mer Information för applicering och innehåll.

Lily Lolo Mineral EyeShadow

Till butiken

Lily Lolo Eyeshadow är ögonskuggor av 100 % naturliga mineraler som innehåller starka men naturliga färgpigment som är skonsam mot din hy och ögon som känns silkeslen vid applicering. Lily Lolos ögonskuggor stannar kvar hela dagen och detta med endast naturliga ingredienser tillskillnad från många andra mineralögonskuggor som kan innehålla utfyllnader. Lily Lolo Eyeshadows finns i en mängd härliga nyanser bara välj om du vill ha en matt eller med skimmer och dess lätta silkeslena men krämiga konsistens gör den enkel att applicera. Fria från kemikalier, parabener, nano-partiklar, talk, syntetiska färgämnen, fyllnadsmedel & konserveringsmedel. En silkeslen på huden och skonsam som inte veckar sig. Appliceras i flera tunna lager tills du är nöjd med resultatetPassar alla hudtyperAlla av våra Lily Lolo ögonskuggor kan användas av veganer förutom Black SandIcke komedogen (täpper inte igen porerna) Rekommenderat pris: 130krSe Mer Information för appliceringstips och innehåll.

BH Cosmetics Modern Neutrals 28 Color Matte Eyeshadow Palette

Till butiken

Med BH Cosmetics Modern Neutrals 28 Color Matte Eyeshadow Palette kan du snabbt förvandla din vardagliga makeup till en mer edgy genom att använda någon av de mer trendiga orange tonerna eller mörk espresso. Denna användarvänliga palett med pigmentrika, ”must have”nyanser är smickrande för alla hudtoner. Denna oumbärliga samling av nyanser från – elfenben och sand till espresso och kol är mer än mångsidig, den är perfekt! Den fungerar både för bas, highlighter och accent i globlinjen och alla färger har en matt textur. Fördelar:HögpigmenteradMjuka blandningsbara färgerVeganvänligKliniskt testad Allergi testad Paraben friVolym: 12gVolym enskild ögonskugga: 0,43gSe Mer Information för applicering och innehåll.

Overshadow Eyeshadow

Till butiken

TheBalms Overshadow är rena mineralögonskuggor i underbara skimmerfärger!Ögonskuggorna kan användas separat eller i kombination med theBalms Shady Lady ögonskuggor för att skapa en lyxig look och addera festlig glamour till dina ögon. Overshadows är fria från parabener, syntetiska dofter och färgämnen m. m.

Nudie Two Eyeshadow Palette

Till butiken

Viva la Diva Nudie One ögonskuggspalett innehåller de perfekta nudiga basskuggorna blandat med pärliga kvällsskuggor i naturliga nyanser och det gör att just detta kit är en storfavorit! Det lätta pappers caset är även perfekt att ha med sig på resan! Vegan. Parabenfri.

Nudie Matte Eyeshadow Palette

Till butiken

Viva la Diva Nudie Matte är en liten sofistikerad palett med matta ögonskuggor. Skuggorna går i naturliga toner, från ljus till mörk skala, perfekt för att skapa en naturlig dagsmakeup och ger möjligheten att fylla på med mörkare nyanser för kvällen. Den lätta pappersförpackningen är perfekt att ha med sig på resan! Vegan. Parabenfri.

Nudie One Eyeshadow Palette

Till butiken

Viva la Diva Nudie One ögonskuggspalett innehåller de perfekta nudeiga basskuggorna blandat med pärliga skuggor i naturliga nyanser och det gör att just detta kit är en storfavorit! Den lätta pappersförpackningen är även perfekt att ha med sig på resan! Vegan. Parabenfri.

Metallic Eyeshadows & Liner

Till butiken

Viva la Diva Metallic Eyeshadows & Liner innehåller 32 metallskimmrande ögonskuggor i lekfulla färger i den unika highpearlformulan som gör att skuggan sitter hela dagen! Genom att fukta den medföljande penseln innan du applicerar ögonskuggan ger du din ögonskugga en ännu mer intensiv metallisk finish samt att du även kan få till en färggrann eyeliner. Vegan. Parabenfri.

Nabla Cosmetics Eyeshadow Refill

Till butiken

Nabla Cosmetics Eyeshadow Refill är högpigmenterade singelögonskuggor som kan användas fuktade eller torra och passar alla oavsett hudton. Beroende på hur man väljer att använda ögonskuggorna kan man skapa en diskret eller mer dramatisk effekt. De är alla lätta att applicera jämnt och att blanda samman för ett mer tonat resultat. Deras innovativa formula med naturliga ingredienser ger ögonskuggorna bra vidhäftning och en långvarig effekt. Finns i många härliga nyanser för variation och möjligheten att skapa sin egen palett med sina personliga favoritfärger. Wet & Dry. Högpigmenterade. Fria från silikoner, petroleumderivat, parabener, phthalates och edta. Dermatologiskt testad. Framtagna för att minimera risken för allergier. VeganvänligCruelty FreeVolym: 2,5gSe Mer Information för ytterligare färgbeskrivning och innehåll.

BH Cosmetics 88 Matte – Color Eyeshadow Palette

Till butiken

BH Cosmetics 88 Matte – Color Eyeshadow Palette sätter fokus på dina ögon med 88 stycken matta ögonskuggor i sammetslen matt texturer för att linjera, definera och accentuera varje hudton. Ett färgspektrum från ljusa till sotade, diskreta till super ljusa nyanser, BH Cosmetics 88 Matte erbjuder en härlig mix av färgerför att skapa magi på ögonlocken. Högpigmenterade nyanserVeganLångvarigaKliniskt testadAllergitestadParabenfri

Perfect Nudies Eyeshadow Palette

Till butiken

Viva la Diva Perfect Nudies Eyeshadows är en fantastiskt snygg palett med naturligt bruna och beiga matta basfärger samt inslag av härligt pearliga plommonnyanser. Medföljer även en proffesionell duoborste. Vegan. Parabenfri.

Eye Candy Eyeshadows

Till butiken

Viva la Diva Eye Candy Kit för den som vill prova både pasteller, sotigt svart och klassiska nude- och honungstoner. Vegan. Parabenfri.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *