Parabenfri Body Lotion

Nuxe Body 24H Moisturizing Body Lotion 200ml

Till butiken

Nuxe Body 24H Moisturizing Body Lotion ger torr hud fukt i upp till 24 timmar. Den lätta konsistensen absorberas snabbt av huden och gör den sammetslen. Passar alla hudtyper. Lotionen innehåller 90% ingredienser av naturligt ursprung. Produkten är fri från parabener, mineraloljor, syntetiska färgämnen och animaliska ingredienser.

Body Lotion Ginger Lime, 500 ml

Till butiken

En härlig kroppslotion som är återfuktande och närande. Skyddar din hud och gör den mjuk och fin. En delikat balans mellan två världar. Med uppfriskande lime tillsammans med het ingefära från södra Spanien generar Ginger/Lime både värme och fräschör. Produkten är paraben- och SLS-fri med naturliga dofter.

Body Lotion Verbena, 500 ml

Till butiken

En härlig kroppslotion som är återfuktande och närande. Skyddar din hud och gör den mjuk och fin. Spansk verbena som ger den söta citrusdoften, är så ljuvlig att den är omotståndlig och uppfriskande för kropp och själ. Produkten är paraben- och SLS-fri med naturliga dofter.

Argan Body Lotion, Inecto Kroppslotion

Till butiken

Argan Body Lotion Gloriously Moisturising från Inecto Naturals är en mjuk och härlig kroppslotion. Berikad med 100 % ekologisk arganolja som vårdar och mjukgör. 100 % ekologisk arganolja? Fri från parabener? Cruelty free? Vegan friendly

Freesia & Pear Body Lotion

Till butiken

En härlig kroppslotion som är återfuktande och vårdande. Skyddar din hud och gör den mjuk och fin. En lätt och mjuk doft av saftiga päron och delikat blommig freesia. Produkterna är Paraben- och SLS-fria med naturliga dofter.

Classic Luxury Hydrating Body Lotion, 200 ml

Till butiken

En ultralätt kroppslotion som snabbt återfuktar huden. Innehåller mandelolja och aloe vera, vitaminkomplex E, C och B5 som förhindrar för tidigt åldrande av huden samt lugnande bisabolol. Fri från parabener och mineralolja.

LÄHDE Arctic Care Deep Moisture Body Lotion

Till butiken

En fuktgivande kroppslotion som piggar upp den torraste huden genom att återfukta, vårda och ge effektivt skydd. LÄHDE Arctic Care Deep Moisture Body Lotion innehåller rent nordiskt källvatten vars pH-värde ligger nära hudens, samt, fuktgivande och skyddande nordisk björksav och karitésmör som är närande för huden. Denna kroppslotion innehåller 92 % naturliga ingredienser och är fri från parabener, färgämnen, formaldehydfrigörare och mineralolja.

Body Lotion Rose Petal, 500 ml

Till butiken

En härlig kroppslotion som är återfuktande och närande. Skyddar din hud och gör den mjuk och fin. Med denn klassiska och underbara doften av rosenblad från Bulgariens rosendalar. Produkten är paraben- och SLS-fri med naturliga dofter.

Body Lotion Milk Cotton, 500 ml

Till butiken

En härlig kroppslotion som är återfuktande och närande. Skyddar din hud och gör den mjuk och fin. En mjuk och krämig doft tar dig på en resa genom de gröna ängarna på Schweiziska alperna. Produkten är paraben- och SLS-fri med naturliga dofter.

Body Lotion Neroli & Tangerine, 500 ml

Till butiken

En härlig kroppslotion som är återfuktande och närande. Skyddar din hud och gör den mjuk och fin. Neroli & Tangerine doftar fräscht och krispigt, en fin blandning av den honungsmjuka doften av neroli och citrustoner av mandarin som passar alla hudtyper. Produkten är paraben- och SLS-fri med naturliga dofter.

Hand & Body Lotion

Till butiken

En vårdande och återfuktande lotion för händer och kropp. Cremen har en doft av exotisk elemi, cederträ samt svart te och tillhör serien Gone Green, produkter med linjeeco certifierade ingredienser, naturliga doftessenser, gurkörtsolja för djup fukt och vård av huden. Produkterna är fria från sulfater, parabener, mineraloljor och konstgjorda dofter.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *