Parabenfri Tvål

Intimtvål Daily Wash RFSU

Till butiken

Daily Wash fån RFSU är en mild dubbelverkande intimtvål som både bevarar en optimal intimflora och förebygger besvärande lukt i underlivet. Hur ska jag använda Daily Wash?Använd Daily Wash Intimtvål dagligen för att bevara en naturlig pH-balans, doft och fräschhet i underlivet. Daily Wash har en specifik odour block formula som återställer en naturlig doft samtidigt som den förebygger uppkomsten av besvärande lukt. Genom att tillföra en noga utvald ingrediens i formuleringen i Daily Wash som bakterierna föredrar att långsamt bryta ned, så undviker man att illaluktande ämnen uppstår och på så sätt slipper man besvärande doft och en långvarig Odour Block-effekt uppnås. Hur fungerar Daily Wash Intimtvål?Daily Wash Intimtvål har ett bra pH på 3,5 och innehåller snälla mjölksyrabakterier som stärker hudens naturliga skyddsfunktioner vilket försämrar miljön för skadliga bakterier som kan ge obalans, dålig lukt och irritation i underlivet. Daily Wash är speciellt utvecklat för att lindra irritation och återfukta huden. Tvålen har en silkeslen känsla och är lätt att skölja av. Daily Wash Intimtvål är fri från parfym och parabener och är både gynekologiskt och dermatologiskt testad. Intimtvålen unnehåller 150 ml. Frakt: 39kr

Karmameju, Handtvål EASY 01, 250ml

Till butiken

Karmamejus väldoftande och milda handtvål EASY kombinerar renande och stärkande egenskaper från kanel, neroli och petitgrain med upplyftande och uppfriskande kombinationen av grapefrukt och kardemumma. En skonsam men ändå djupt rengöring och skyddande handtvål utan sulfater. – Naturlig, milt antibakteriell tvål för händerna – Skonsam för de mest känsliga hudtyper – Uppfriskade och upplyftande doft NEROLI: upplyftande, lugnande, reparativ. KARDEMUMMA: tröstande, uppfriskande, afrodisiakum, stimulerande GRAPEFRUKT: anti-depressiv, stimulerande, renande PETITGRAIN: rengörande, balanserande, lugnande. KANEL: antibakteriell, avgiftande, upplyftande, stärkande. 250ml 8. 45 fl oz Produktens innehåll kan du läsa på PDF-filen till vänster. Där kan du också se vilka ingredienser som är ekologiska. Karmameju är ett danskt livsstilsmärke som tillverkar naturlig och ekologisk hud- & hårvård med noga utvalt innehåll. Karmameju grundades 1999 av Mette Skjærbæk. Produkterna är lyxigt härliga och har vunnit flera fina priser. Alla hudvårdprodukter från Karmameju 100% SPA är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karmamejus hudvårdsprodukter tillverkas i England.

Chic Animalier White, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Chic Animalier White är en tvål som återspeglar passion, lust och himmelska ritualer. Doftnoter, Hibiskus, Baobabmjölk och Freesia. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Philosophia Lift, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Philosophia Lift innehåller förtrollande dofter från Körsbärsblom som gör huden fräsch och Vitamin A och E som har en föryngrande effekt. Den underbara sötman från Rosengeranium kombinerat med Bachblommor fyller sinnet med glädjefyllda minnen och starka känslor. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Paradiso Tropicale Hawaiian Maracuja & Guava, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Paradiso Hawaiian Maracuja & Guava upplevs uppstramande. Den spännande blandningen av tropisk Guava och Maracuja lämnar huden slät och fast. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Bowl Nourishing Sandalwood and Shea Butter Shaving Soap, 150 ml

Till butiken

En raktvål som tillverkas på traditionellt vis, vilket innebär att tvålen får mogna i kokkärlet i 10 dagar efter kokningen. På så sätt får tvålen en mer koncentrerad konsistens. Tvålen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Innehåller sheasmör som hjälper till att hålla huden smidig och elastisk och sandelolja som har en lugnande och anti-inflammatorisk effekt. Har en mjukgörande effekt på även de kraftigaste skäggen. För grov skäggväxt och torr hud. Ska användas tillsammans med en rakborste. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen.

Dolce Vivere Lago di Como, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Dolce Vivere Lago di Como upplevs som en utflykt till en plats där solen reflekterar på sjön, allt är i en perfekt harmoni. Doftnoter, Jasmin, Krokus och Blå Hyacint. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Karmameju, Handtvål HIGH 03, 250ml

Till butiken

Karmamejus fräscha handtvål HIGH kombinerar renande, upplyftande och stärkande egenskaper från citrongräs, mandarin och pepparmint. Du får en skonsam men ändå djupt rengöring av dina händer. – Naturlig, milt antibakteriell tvål för händerna – Skonsam för de mest känsliga hudtyper – Uppfriskade och fräsch doft 250ml 8. 45 fl oz Produktens innehåll kan du läsa på PDF-filen till vänster. Där kan du också se vilka ingredienser som är ekologiska. Karmameju är ett danskt livsstilsmärke som tillverkar naturlig och ekologisk hud- & hårvård med noga utvalt innehåll. Karmameju grundades 1999 av Mette Skjærbæk. Produkterna är lyxigt härliga och har vunnit flera fina priser. Alla hudvårdprodukter från Karmameju 100% SPA är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karmamejus hudvårdsprodukter tillverkas i England.

Paradiso Tropicale Tahitian Lime & Mosambi Peel, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Paradiso Tahitian Lime & Mosambi Peel upplevs energigivande. Den gnistrande och frysta cocktailen av Mosambiskal (söt citron) och Lime gör att huden känns uppfriskad och fylld av härlig energi. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Refreshing Eucalyptus Shaving Soap, 150 ml

Till butiken

En raktvål som tillverkas på traditionellt vis, vilket innebär att tvålen får mogna i kokkärlet i 10 dagar efter kokningen. På så sätt får tvålen en mer koncentrerad konsistens. Tvålen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Innehåller eukalyptusolja som har en styrkande, renande effekt och mentol som verkar uppfriskande och uppiggande. För alla typer av skäggväxt och normal hud. Ska användas tillsammans med en rakborste. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen.

Let´s Create Some Magic, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig. Den heter fresh vibes?!

Royal Hand Body Soap, 255ml Moyana Corigan Handtvål

Till butiken

Hand & Body Soap- Rosemary & Lemongrass är en ekologisk tvål baserad på Aloe Vera Juice som är mild och skonsam för dig och miljön. Fri från Sulfater, Parabener och EDTA. Med aromaterapeutiska eteriska oljor som verkar upplyftande för kropp & själ.

Victor Vaissier Verveine Liquid Soap

Till butiken

Den uppfriskande handtvålen Verveine är utvunnen ur färskt citrongräs och järnört som är känd för sina helande egenskaper. Gör huden ren och len med en fräsch doft av solmogen citrus. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. Volym: 300ml

This Is Your Year to Shine, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig.

Victor Vaissier Lavande Liquid Soap

Till butiken

Lavande handtvålen är framställd med nyanser av lavender och franska örter från de södra delarna av Frankrike, vilket ger en fantastisk mjuk doft som kommer till liv när man använder den. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. Volym: 300ml

Crabtree & Evelyn Almond Milk & Honey Milled Soap, Crabtree & Evelyn

Till butiken

Crabtree &amp Evelyn Almond Milk &amp Honey Milled Soap är en återfuktande fransk tvål som är lugnande för huden och lämnar den med en rogivande doft av mandel. Tvålen är berikad med återfuktande sheasmör, lugnande nattljusolja och mjukgörande kakaosmör samt närande mandelolja, mjölk och honung som ger en silkeslen och väldoftande hud. Crabtree &amp Evelyn Heritage tvålen är trippelmald vilket ger ett ytterst krämigt lödder samt är helt fri från parabener, ftalater, propylenglykol, mineraloljor och är så mild och skonsam mot din hud att den kan användas över hela kroppen dagligen vid dusch och bad för klassisk hudrengöring. Crabtree &amp Evelyn Almond Milk &amp Honey Milled Milled Soap innehåller: 158 g.

Bouquet Blanc Soap, 300 ml

Till butiken

Jasmin och orkidéer är basen för handtvålen Bouquet Blanc. En sagolik blandning som ger tvålen en mjuk och söt doft och den ger dina händer en sammetslen känsla. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. – Volym: 300ml / 10 fl. oz.

Crabtree & Evelyn Avocado Triple Milled Soap, Crabtree & Evelyn

Till butiken

Crabtree &amp Evelyn Avocado Triple Milled Soap är en återfuktande fransk tvål som är mjukgörande för huden och lämnar den med en frisk doft som fångar känslan av en örtträdgård i Medelhavet. Heritage tvålen är berikad med återfuktande avokado- och olivolja, mjukgörande sheasmör och närande nattljusolja som ger en silkeslen och väldoftande hud. Den är trippelmald vilket ger ett ytterst krämigt lödder samt är helt fri från parabener, ftalater, propylenglykol, mineraloljor och är så mild och skonsam mot din hud att den kan användas över hela kroppen dagligen vid dusch och bad för klassisk hudrengöring. Crabtree &amp Evelyn Avocado &amp Olive Oil Triple Milled Soap innehåller: 158 g.

Lavande Soap, 300 ml

Till butiken

Lavendel med ursprung från de södra delarna i Frankrike berikar vår Lavande. Örten har sen länge varit en känd växt för att vara lugnande. Utöver detta så har den också en magisk doft. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. – Volym: 300ml / 10 fl. oz.

Handtvål Linen Dew, 500 ml

Till butiken

Mild och effektiv handtvål med doft av färsk mynta . Lämplig till alla hudtyper. Förvaras i rumstemperatur. Den optimala vården uppnås med efterföljande användning avf Meraki handkräm. Ingredienser: Aqua (vatten), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Glycerin, SodiumLevulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Rosmarinus Officinalis LeafExtract Farnesol, Limonen/d-Limonene, Linalool. Innehåller inte:Parabener, färgämnen

Handtvål Silky Mist, 500 ml

Till butiken

Mild och effektiv handtvål med doft av färsk apelsin. Lämplig till alla hudtyper. Förvaras i rumstemperatur. Den optimala vården uppnås med efterföljande användning avf Meraki handkräm. Ingredienser: Aqua (vatten), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Glycerin, SodiumLevulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Hippophae Rhamnoides SeedExtract, Citral, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Farnesol. Innehåller inte: Parabener, färgämnen

Fabulous, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig. Den heter fresh vibes?!

You´re Magnifique, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig.

Maria Nila Hand Soap Meadow 300ml

Till butiken

Maria Nila Hand Soap Meadow 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en ljuvlig doft av grönskande sommarängar. Meadow Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

IL Frutteto Lemon & Bergamot, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

IL Frutteto Lemon & Bergamot är energigivande tvål med aktiva ingredienser. Denna strålande tvål med soliga noter från bergamott har en underbart fräsch citrusdoft. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Bowl Sensitive Green Tea Shaving Soap, 150 ml

Till butiken

En raktvål som tillverkas på traditionellt vis, vilket innebär att tvålen får mogna i kokkärlet i 10 dagar efter kokningen. På så sätt får tvålen en mer koncentrerad konsistens. Tvålen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Ska användas tillsammans med en rakborste. Innehåller vitamin E och Aloe Vera. Passar speciellt bra för känslig hud. Doftar fräscht av grönt te. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen.

Victor Vaissier Nénuphar Liquid Soap

Till butiken

Nénuphar har en fantastisk doft av rosa näckros och hjälper till att återfukta huden på djupet. Tvålen är mjukgörande och lämnar en härlig silkeslen känsla. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. Volym: 300ml

Paradiso Tropicale St.Barth Coconut & Frangipane, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Paradiso St. Barth `s Coconut & Frangipani är närande. De drömlika noterna från Tempelblomman smälter samman med den avkopplande doften från solmogen kokosnöt, gör huden mjuk och sammetslen. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Sooo Cool, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig. Den heter fresh vibes?!

Nenuphar Soap, 300 ml

Till butiken

Nénuphar har en fantastisk doft av rosa näckros och framställd på ekologisk olivolja. Hjälper till att återfukta huden på djupet. Tvålen är mjukgörande och lämnar en härlig silkeslen känsla. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. – Volym: 300ml / 10 fl. oz.

Romantica Wild Tuscan Lavender & Verbena, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Wild Tuscan Lavender & Verbena är en gnistrande bukett. Vild lavendel tillsammans med Verbenablad ger en magisk känsla av Toscanas skönhet. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

PS. You Rock, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig. Den heter fresh vibes?!

Karmameju, Handtvål FLOW 02, 250ml

Till butiken

Karmamejus milda handtvål FLOW doftar ljuvligt av lavendel och rölleka. Flow innehåller bland annat ekologisk Aloe Vera och anturlia eteriska oljor från laveden, kamomill och citron. Karmameju Flow passar dig med känslig hud. 250ml 8. 45 fl oz Produktens innehåll kan du läsa på bilden till vänster. Där kan du också se vilka ingredienser som är ekologiska. Karmameju är ett danskt livsstilsmärke som tillverkar naturlig och ekologisk hud- & hårvård med noga utvalt innehåll. Karmameju grundades 1999 av Mette Skjærbæk. Produkterna är lyxigt härliga och har vunnit flera fina priser. Alla hudvårdprodukter från Karmameju 100% SPA är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karmamejus hudvårdsprodukter tillverkas i England.

Liquid Soap & Lotion

Till butiken

Den ljuvilga handtvålen & återfukande krämen Bouquet Blanc har en sagolik doft av jasmin och orkidéer. Produkten innehåller 100 % ekocertifierad olivolja och fri från parabener.

Bouquet, Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en ljuvlig doft av blomstrande buketter. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Maria Nila Hand Soap Breeze 300ml

Till butiken

Maria Nila Hand Soap Breeze 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en len, mjuk doft av den skönaste sommarbris. Breeze Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

Meadow, Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en somrig doft av grönskande ängar. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Maria Nila Hand Soap Ginger 300ml

Till butiken

Maria Nila Ginger 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en med en uppfriskande doft av färsk ingefära. Ginger Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

Ginger, Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en uppfriskande doft av färsk ingefära. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Maria Nila Hand Soap Bouquet 300 ml

Till butiken

Maria Nila Bouquet 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en ljuvlig doft av blomstrande buketter. Bouquet Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

You Are Gold Baby, Solid Gold, Liquid Soap

Till butiken

Me & Mats, varumärket för alla dom som älskar att bli inspirerade! Genom budskapen på våra ljus vill vi skicka meddelanden ut i världen, som påminnare om det vi ofta behöver bli påminda om. Det kan vara saker vi vill få gjorda eller personlighetsdrag vi vill framhäva. Många gånger är det så enkla budskap som Fokusera? eller Var fantastisk?, som gör skillnad! Tvålen är SLES och parabenfi, ej testad på djur. Doften är fräsch, lätt och fruktig.

Victor Vaissier Bouquet Blanc Liquid Soap

Till butiken

Den väldoftande handtvålen Bouquet Blanc är framställd med nyanser av jasmin och orkidéer, vilket ger en fantastiskt söt och mjuk doft som kommer till liv när man använder den. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. Volym: 300ml

Black Oak shaving soap

Till butiken

En klassisk glycerinbaserad raktvål med den maskulina doften Black Oak och som och ger ett fylligt, fint lödder. Innehåller inga parabener.

Philosophia Cream, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Philosophia Cream ger huden fukt och gör den sammetslen, har en lugnande verkan. Den förföriska doften kommer från Rosenträ och Svart Iris och tvålen är berikad med Pärlextrakt. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

Victor Vaissier Thé Vert Liquid Soap

Till butiken

Den väldoftande handtvålen Thé Vert är framställd med en bas av grönt te, som har använts som läkeväxt i århundraden och gör huden len och spänstig. Ljuvligt näringsfylld tvål med mild och fräsch doft. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. Volym: 300ml

Verveine Soap, 300 ml

Till butiken

Verveine är utvunnen ur färskt citrongräs och järnört, känd för sina helande egenskaper. Huden blir len och får en fräsch doft av citrus. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. – Volym: 300ml / 10 fl. oz.

Atmosphere Soap, 300 ml

Till butiken

Uppiggande och örter så som timjan och eukalyptus finns i den väldoftande handtvålen Atmosphére. Ekologisk olivolja lämnar huden återfuktad och fräsch. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. – Volym: 300ml / 10 fl. oz.

Dolce Vivere Roma, Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Dolce Vivere Roma är en explosion av söta toner skapar en atmosfär av evig skönhet. Doftnoter, Oleander, Muskotblomma och Fikon. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största? Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Du kan använda denna som kroppstvål eller som handtvål.

The Vert Soap, 300 ml

Till butiken

Grönt te är en hundraårig läkeväxt full av antioxidanter och även basen i Handtvålen Thé Vert. Grönt te stärker immunförsvaret och tvålen torkar inte ut din hud. Tvålen är fri från parabener och mineraloljor. – Volym: 300ml / 10 fl. oz

DermOrganic Soapless, 250ml DermOrganic Serum & Ansiktsolja

Till butiken

Tvålfri och icke-komedogenisk, den här ansiktsrengöringen är pH-balanserad och rik på naturliga fuktämnen. Den bevarar hudens naturliga pH-balans för en utslätande, fräsch och ren hy. Fri från parabener, lanolin, mineralolja och parfym. Instruktioner: Skölj ansiktet i varmt vatten. Massera in Facial cleanser med en cirkelrörsel i ansiktet och ner på halsen. Skölj noga.

Natura Siberica Nourishing Cream Soap 500ml

Till butiken

Närande tvål av sibiriska örter och växter för att försiktigt rengöra huden och samtidigt behålla hudens naturliga balans. Fri från sulfater och parabener

Handtvål Cotton Haze, 500 ml

Till butiken

Mild och effektiv handtvål med en varm och kryddig doft. Lämplig till alla hudtyper. Förvaras i rumstemperatur. Den optimala vården uppnås med efterföljande användning avf Meraki handkräm. Ingredienser: Aqua (vatten), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Glycerin, SodiumLevulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Helianthus Annuus SeedExtract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Eugenol,Innehåller inte:Parabener, färgämnen

Breeze, Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en len doft av sommarbris. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Natura Siberica Hydrating Cream Soap 500ml

Till butiken

Fuktgivande tvål av sibiriska örter och växter för att försiktigt rengöra huden och samtidigt behålla hudens naturliga balans. Fri från sulfater och parabene

Pocket Shaving Soap

Till butiken

Egenskaper för Shaving Soap:Miljövänlig och nedbrytbar tvål fri från fosfat och paraben50 blad i varje förpackning TSA-Carry On godkänd Finns i flera olika typer: body wash, condition schampoo, hand wash, laundry wash och shaving soap. En för varje ändamål 15 gramEn modern ersättare till dagens otympliga flaskor. Slipp läckage och spara plats med Sea to Summit Pocket Soaps!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *